2018 metų sezone - naujas linijos „Lucia Elite“ veidas!

2018 metų sezone - naujas linijos „Lucia Elite“ veidas!

Agrofirma „Sėklos“ tęsia savo misiją: siekia, kad ištikimi pirkėjai, sodininkystės ir daržininkystės mėgėjai liktų patenkinti tuo, ką išaugino savo rankomis.

Atsižvelgdami į vartotojo pirkimo ir pasirinkimo principus, pasikeitusius rinkos lūkesčius ir siekdami, kad „Lucia Elite“ linija ir toliau džiugintų pirkėjus, atnaujinome šios sėklų linijos asortimentą ir sėklų pakuotę.

Atnaujinta pakuotė

Nauja sėklų linijos „Lucia Elite“ pakuotė, leis pirkėjui išsirinkti prekę per trumpesnį laiką ir perskaityti pateikiamą informaciją vos per kelias sekundes. Na, o nuo šiol visų pakuočių viduje esanti etiketė, sukurs produktui ir pridėtinę vertę. Be to, pirkėjas aiškiai matys kategorijas, panaudojimo ir auginimo galimybes, auginimo vietą, taip pat lengvai ras informaciją apie kainą.

Atnaujindami pakuotę siekėme, kad ji sukeltų teigiamą emociją, todėl sudėjome akcentus taip, kad pirkėjai iškart suprastų, jog:

  • gali pasitikėti produkto kokybe,
  • užsiaugins skanų, sveiką, aromatingą ir šviežią derlių,
  • rekomendacijos apie auginimą leis būti užtikrintam galutiniu rezultatu.

Todėl tikimės, pakuotės dizainas bus patrauklesnis ne tik pirkėjams, bet ir pardavėjams bei taps raktu į jų širdis.

Net 20 naujų veislių

Agrofirma „Sėklos“ niekada nepamiršta svarbiausio „Lucia Elite“ linijos pranašumo – produkto kokybės ir orientacijos į rinkos naujienas.

Atnaujintame asortimente pirkėjai ras net 20 naujų veislių.  Nauja prekių kategorija – kvadratinio metro daržas. Šios sėklos ypač sudomins daržininkaujančius mažuose plotuose. Naujos veislės, žinoma, pradžiugins gausiu ir skaniu derliumi.

Didžiuojamės galėdami pasiūlyti naujas selekcininkų sukurtas veisles. Pavyzdžiui, morkas ‘Aron H’ – ypač skaniais, trumpais šakniavaisiais. Tai bene vienintelė veislė, kuri puikiai dera net ir sunkiuose dirvose. Šią veislę tinka auginti ir didesniuose vazonuose, kaip ir muskusinius moliūgus ‘Laura’. Skoniu ir dekoratyvumu šie nedideli moliūgai papuoš ne tik kvadratinio metro daržą, bet dekoratyviais žiedais ir vaisiais pradžiugins ir auginant vazone.

Atnaujintame asortimente rasite ir lengvai auginamų bei greitai augančių daržovių veislių, kurias rekomenduojame ne tik mėgėjams, bet ir profesionaliems daržovių augintojams. Vis populiarėjantys smailiagūžiai kopūstai daržininkų vertinami ne tik dėl formos, bet ir ypač gero skonio. Veislė ‘Pylon H’ – ypač tinka salotoms, ne tik ankstyva, bet ir derlinga, gūžės netrūkinėja ilgiau nei kitų veislių. O ridikėlių veislė ‘Diana’: dvispalviais šakniavaisiais, pradžiugins skaniu derliumi ne tik pasėti pavasarį, bet ir antroje vasaros pusėje.

Naujiena, kuri patiks jau išbandžiusiems sėklas juostose! Tai - sėklos diskuose - lengvas ir naudingas pasirinkimas, net ir neturintiems patirties sodininkaujant. 23 cm skersmens celiuliozės apskritimai su sėklomis, kurios puikiai tiks sėjai į vazonus, o gėlynuose toks apskritimas, gali būti naudojamas sukurti originalios formos gėlynui.

Pirkėjai, jau įvertino tokių sėklų juostoje teikiamus pranašumus – lengvą sėją, greitą sudygimą, kurį paskatina celiuliozinė pakuotė, pasisavindama dirvoje esančią drėgmę ir aprūpindama drėgme sėklas.

Naujovės ir gėlių mylėtojams

Malonių naujienų sulauks ir ištikimi gėlių augintojai ir mylėtojai.

Artėjančiam sezonui turime paruošę naujovių ir tikriems gėlių mylėtojams. Tai profesionalios sėklų dauginimo įmonės „PanAmerican“ naujos daugiamečių gėlių veislės, sukurtos pražysti pirmaisiais sėjos metais ir dekoratyvumo neprarasti auginant gėlynuose 3-5 metus.

Pastaraisiais metais ypač madingos – dvispalviais žiedais pražystančios gėlės sužavės, ne tik dėl to, kad pražysta tais pačiais metais, bet ir papirks gausiu bei ir ilgu žydėjimu.

Įmonė gali garantuoti, kad naujos augalų veislės puikai augo ir davė gerą derlių, mat yra išbandytos Agrofirma „Sėklos“ bandyminiuose laukuose.

Ankstesnė patirtis parodė, kad reportažai iš bandyminių laukų sulaukė didelio susidomėjimo tarp daržininkų, tad ir šiemet planuojama teikti visą dominančią informaciją daržininkams ir gėlininkams. Nuotraukas iš bandyminių laukų rasite internetiniame puslapyje www.seklos.lt, o naujienas iš bandyminių laikų galėsite išvysti TV3 laidoje „Svajonių sodai“.